lets find it

Sunday, January 23, 2011

yeay!! dapat bunga lagik!~

salam..


hai korang -korang..
terasa lama giler tak update ini belog..hehe
sangat busy..
esok pon ada presentation and quiz..
lusa pon begitu..
hu3..

neway nak cerita juga even korang rasa malas nak baca ke..hehe..
actullynya saya ada la gaduh ngn en bf..
sebab ape tu tak perlu la nak mention..
1 je..kan saya cakap saya tak suka kena tipu..
so setelah hampir 3 hari saya langsung tak angkat fon call dari die..
segala sms pon tak berreply..
nasibla sepanjang minggu asyik busy dengan class..assignment, modul la..
so tak terasa sangat ar..tapi tipu la kalau tak sedih..hu3..
rasa nak nanges juga..tapi tak pe..knon kental la..haha

semalam saya ada modul yang ceramah tu..
then, my sis sms cakap nak ajak g Dataran Pahlawan..
then saya cakap not sure sebab rasa mengantuk giler..nak tido dulu..
then dia kata ok je..petang- petang pon tak pe..

weird juga mulanya.
macam beriye giler nak ajak..
tapi tak pe la..
saya pon dah balik umah terus la tidur,,hehe

pastu around pukul 5 camtu..
saya dapat call dari en bf..tapi tak nak angkat..
pastu die sms ..cakap " cuba syg tengok kat luar"
then saya pon dengan muka separuh sedar..mamun2 tengok la kat tingkap..
giler die kat luar,,huh!
cuak- giler..
terus turun tangga g kat kereta die..
then dia bagi bunga cakap sorry..huh!! berdrama jap..

cantik tak? haha..gedik jap

mata dia berkaca- kaca..
serius takut..macam2 rasa..
serius saya sangat tak boleh tengok orang lelaki menangis..
saya terus on da spot nanges juga..
maklumla lama tak jumpa..haha..
ok tipu je..2 minggu lepas baru tak jumpa..
haha..kelakar..bile fikir..
mulut dah speechless..tak tau nak cakap ape..hu3..

las2 baru dapat taw dia berpakat ngn my sis..
patula my sis beriya nak ajak kuar..
to make sure saya tak kuar g mane2..
cesss~!!

pastu berdating jap ..ok la..tipu ..lama ok..
pukul 1 pagi then dia bertolak balik KL..
hehe



gedik kn kitaorang??hek3~
tapi kami tak kacau orang..so ada masalah ke?hehe





k. bye.
wish me luck 4 all da quizes and presentation.,hu3

2 comments:

lysa sahara said...

nunu nurul yg bucuk lg masam merangkap juliet plus ex roomate aku...aku godek2 belong ayu tejumpe ko...bgssss aku suke bace repekan nyiang rapek ko ayu n oney...wahaha aku follow ko...cube crk aku wakaka

Nunu Nurul said...

heheh..lisa..wndu kmo..hehe
wei malula..aku xpndai menulis mcm ko..hahha
mngarut je lebih..
wei aku cri ko jg nnti..hehe