lets find it

Monday, January 17, 2011

mari bercanda- canda sambil berdating~haha

salam.


last week kan saya jumpa en bf..
and seperti biasa sambil berdating harusla dia berteman saya g shopping dulu..
destinasi yang dipilih seharusnya BB Plaza ar..mau taw lagi..haha

kalau pergi situ tak berjam tak sah..
lagipon dah pesan kat en bf ..die kena bersiap mental dan fizikal nak temankan gf dia yang macam 2 kerenah ni..hehe..

so pagi tu bergerak la..actuallynya tak da la pagi sangat..
dah tengahri dah pon..hehe,.
around pukul 2 camtu ..smpaila kami kat Bb..
macam biasa sebelum memulakan perjalanan, harusla singgah di cool blog dlu..
itu wajib..and pastinya minuman vanila+ chocolate + oreo jadi pilihan..hehe..
best cuba try kalo tak percaya,,hehe



then, terasa lapar..owh ya..kami sangat prihatin kepada perut yang lapar..
kalau lapar kang sakit kepala la..then pastinya akan spoilkan mood untuk bershopping..
actullaynya saya ada bawa nasi lemak my uncle belikan untuk break1..
tapi memandangkan tak sempat..saya bawa je..so dah jimat duit di situ,,
duit beli nasi lemak ley guna beli air mineral..kn?kn?haha..


biasala..last2 die yg kene habiskan..haha


ok..bermula la aktiviti bershopping..
semua kedai nak masuk..semua nak try..
tapi last2 satu pon tak dibeli..

sempat lagi pulak g time square..
sama la..kat sana pon tak tau nak beli apa..
haha..en bf nampak giler penat,,tapi dia tak cakap..
sebab dia taw ,.nanti gf dia terasa hati..dan merajuk..ahhaa..kuat merajuk rupanya,,
hehe..harusla,,tu la gunenya ada bf,,kena merajuk selalu taw..
sebab ada orang yang akan pujuk,,hehe..

last2 kaki dah penat..mata dah rasa tak leh nak buka dah..
sedangkan awal lagi..
around pukul 9 p.m baru kuar dari Bb..
bayar duit prking mau tak berbelas belas ringgit,,padan muka.,.haha,,
tapi en bf bermurah hati nak bayar,,hehe
tapi dia cakap juga..
"nasibla syg dapat bf mcm honey ni..ikut je..tapi tak pe..asal dpt spend time same..walaupon kaki ni dah nak tercabut" hek3..
sempat lagi perli tu..hehe



esoknya aktiviti bershopping lagi..
pelik kn nurul ni..haha..
g tempat yang sama..kang tak beli lagi..haha,,
tapi kali ini kononya en bf yang nak shopping..
tapi bile sampai pastila si gf ni yang beriye,,haha,,
tapi en bf still tak cakap apa2..ikut je..
bile nak masuk kedai en bf..pastinya saya nak cepat2...
asal dia tny,,semua cakap ok..sebabnya borink sebab kat kedai lelaki tak de ape untuk saya try,,sume barang-barang lelaki,,hehe..
kalau en bf lama-lama ..mesti saya akan tarik muke,,hehe
last2 en bf cakap " eii tak fair la camni..yela..jomla shopping barang syg..dahla next week dah tak boleh jumpa syg saya ni.."hek3..blushing sekejap..

then jumpe my best friend and bf die..ayu n malin..
dorang pon bershopping juga,,





pastu kitaorang g makan nasi ayam hailam..borak2..
yela lama dah tak jumpa..
around kol 10 maka bergerak balik la..




me and ayu

esok pagi buta terus gerak balik melaka..sebab kol 10.30 da start class.hehe
k la..cte ni dah lama..last week..
tapi nk juga tulis..hehe,,




k..daa~

bye
kami gaduh tapi tetap sayang~

1 comment:

intan azwani abdullah said...

huhu...weyh cntik laa pkai kemeja 2...;))!!!