lets find it

Friday, February 18, 2011

karaoke time~

salam.



di pagi jumaat yang hening dengan malas dan beratnya kami berempat bangun untuk ke kelas CB..
adoi..haruslah berbaju kurung sebab jumaat kn?
aku dhla malas sikit nak menggosok baju ni..hehe..

then pergi class dengan harapan kelas tak cancel macam minggu2 sebelumnya..
penat + rugi bayar duit parking kang..haha..
kat kelas pula lecturer bagi result kuiz..debar giiler..
yela semua senior bercakap pasal CB..susah nak score..lec strict la..ramai failed la..ramai repeat la..
n alhamdulillah result agak tak menghampakan~hehe..
syukur walaupon tak dela tinggi sangat pon mark..hehe..
pastu terusla ke plan seterusnya.,g karaoke..


mule ingat nak try kat jusco baru buka ni..
tapi last2 terasa nak try karaoke kat jetty kat holiday inn..hehe..
walaupon suara memang serious hancur lagu tapi lantak la..bedal je..haha..asal berbunyi..hehe


ok lets check da pics..





4 comments:

Nurfazilah Cipa said...

bestnye karok..cipa ske g karaoke jmbn yg 1 lgu rm1..:)cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

Nunu Nurul said...

cipa: thnk babe..hehehe

lysasahara said...

ngah2x aku igt lg ko ngn ayu mmg suke ke sne dolu! bile nk karok same2 aagy weyh...yg slalunyer aku jadik backup ko kn hahaha

Nunu Nurul said...

hahha..ko mmg akan backup aku..hehee,.tp sire aku hancur la..haha