lets find it

Monday, October 17, 2011

buat apa nak sedih-sedih???


kekadang korang pernah tak rasa nak marah or emo tak pasal-pasal?
owh saya sangat selalu rasa camtu..
tapi kan bersebab la..
tahla maybe bila jiwa ni terlalu sensitif..even kadang-kadang orang lambat reply msg pon dah mudah touching...hu3
then fikir yang bukan-bukan.

so ape lagi..mulakan lah aktiviti bershopping dan makan..
then semalam terasa sangat nak makan kek..
so terjah la secret recipe kat jusco depan umah ni..ehehee...

nasib berteman..housemate saya yang saya sayang nak join same..
kalau tak ada teman pon insyaallah g juga kot..yela ah biasa camtu..makan sorang..kadang-kadang tengok muviee sorang,,,;)

kekadang terapi juga bila sesorang ni..
tapi lebih baik berdua kan dari sorang-sorang..hehehe..ley borak-borak..;)

k la..tak ada ape pon nak cerita sebenarnye..heheheee







bye..take care sygs!!~

1 comment:

princess said...

takmo sedih sedih ye nurul . heee . amboi , sedap nye kek . lapar ni